Klipsch lucreaza la lansarea Gallery G-17 Air, primul sau sistem muzical compatibil Apple AirPlay, ce include trei noi modele prezentate aici in Las Vegas, dintre care cel putin doua vor fi disponibile la vanzare in acest an si in Europa.
Oferind  posibilitatea de a asculta muzica in retea de la dispozitive iOS sau de la programul iTunes instalat pe PC sau Mac, precum si prin prezenta intrarilor standard USB, gama include Klipsch RoomGroove Air, ce are doua tweetere de 25mm Round Tractrix si woofer de 6.4cm intr-o incinta izolata.

Intre timp, sistemul mai mare Klipsch Stadium are tweetere de 25mm, unitati mid/bass de 7.5inch si doua subwoofere de 13.3inchi “pentru a asigura un bas puternic si o buna calitate a sunetului”.
Sistemul combina nuante de aluminiu slefuit cu accente soft-touch si sigur este foarte interesant!

Ambele sisteme RoomGroove Air si Stadium or sa fie disponibile in Europa, dar este putin probabil sa se intample asta si cu sistemul Console, care pare a fi un dulap echipat AirPlay: este realizat manual la sediul companiei din Hope, Arkansas si aparent Console este “un sistem audio 2.1 multifunctional si centru al mobilierului”.

Pe langa tehnologia AirPlay exista intrari HDMI, optice si USB pentru surse stereo si multicanal, precum si driveri de 45mm cu inalta compresie cu domuri din titan in Tractrix Horns, woofere de 25cm cu conuri pliate hibrid metal/ceramica si drivere de subwoofer de 30cm cu conuri din fibra de sticla si bobine de voce pe patru nivele.

Pe langa faptul ca este un sistem audio de sine statator, Console poate fi folosit ca si centru si subwoofer pentru configuratii home theater mai scumpe, dupa cum afirma Klipsch. Va costa aproximativ 4737€.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.