Noel Lee, CEO Monster, a prezentat in cadrul conferintei de presa a companiei la CES 2012 o intreaga linie de casti. Atmosfera din cadrul standului Monster a fost condimentata de prezenta unor celebritati precum Verdine White de la Earth Wind and Fire, Nick Cannon, sotul lui Mariah Carey, tocmai iesit din spital dupa o operatie la rinichi si rapper-ul american Xzibit.

Interesul a fost maxim datorita succesului castilor Beats by Dr Dre si Lady Gaga, Monster (care a renuntat la substantivul “cable” din nume) a decis in mod evident ca moda si suportul celebritatilor sunt calea de urmat. Telul este ca vanzarile de casti sa se dubleze sau chiar tripleze in 2012.

Pentru a avea acest succes, Monster a prezentat nu mai putin de sase tipuri de casti:

  • Gratitude, inspirata de Earth Wind and Fire.
  • iSport – model de casti in-ear pentru tipul sportiv.
  • The NCreedible nErgy (55€) si nTune (102€), modele in-ear, realizate in parteneriat cu Nick Cannon, avand un design atragator pentru tineri.
  • O colaborare cu lantul de magazine Diesel pentru a produce castile Vektr, ce degaja “un sunet performant, tineresc si la limita”.
  • Modelul Diamond Tears, realizat in parteneriat cu casa de discuri coreeana JYP.
  • Gama Inspiration, ce ofera posibilitatea alegerii benzii magnetice a castii, pentru a schimba look-ul astfel incat sa se potriveasca personalitatii tale.

Gama Inspiration este prezentata in dreapta si pot fi vazute diferitele optiuni disponibile pentru banda magnetica a castii.

Monster a format o noua divizie, Monster Digital, care se ocupa cu vanzarea de carduri de memorie SD, SSD-uri si sisteme de stocare hibride.

Monster Power a facut un intreg spectacol referitor la noua sa aplicatie People Power care permite sa controlezi dispozitivele din propria casa cu ajutorul internetului, pentru a-ti reduce factura de curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.