Producatorul danez de boxe Jamo si-au lansat noul website, afirmand ca “designul produselor sale reafirma pasiunea si devotamentul pentru modul danez de design ce nu are varsta, integrarea fara probleme a stilului de viata si solutii audio echilibrate”.

Jamo au un nou designer sef, Glen Fuller, care afirma ca “in modul danez de design exista un adanc respect pentru functionalitate si un interes real in colaborarea dintre implementarea utilizatorului si mediul ambiant”.

Prin munca prestata de-a lungul deceniilor de traditia Jamo cu forme nemaintalnite, noi intentionam sa castigam atractia universala care inseamna abilitatea brandului de a modela modurile de ascultare si stilurile de viata”.

Pentru a-si demonstra spusele, in spatiul expozitional inchiriat la CES 2012 au prezentat aceste boxe rotunde, ce fac parte din noua serie M360, care au un ansamblu tweeter/reflector omnidirectional orientat in sus.

Detaliile tehnice lipsesc in acest moment, dar este evident ca planul de lucru presupune o linie completa de boxe pentru ambele tipuri de implementari – stereo si multicanal.

Aceasta gama variaza intre un sistem compact de sateliti vazut in introducerea acestui articol, pana la boxele tip floorstander vazute in stanga, cu incinta lor sculptata, cu mai multi driveri de mid/bass si cu de acum binecunoscutul driver “fara capac” orientat in sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.