Convergenta a fost una dintre temele prezentate la CES 2012 si nimic nu ilustreaza aceasta idee mai bine decat cel mai recent produs de la Audio Research,Reference DAC Digital Media Bridge.
Acesta nu este un DAC uzual. In nici un caz. Pentru inceput, atunci cand va fi disponibil pentru vanzare in Statele Unite in al doilea trimestru al anului 2012 va costa in jurul sumei de 14.000$ – 15.000$. (11.000€ – 11.786€).
Aceasta este o suma de bani destul de mare. Dar uitati-va la specificatii: Reference DAC este bazat pe DAC8 si foloseste tehnologia de la preamplificatoarele Audio Research cum ar fi Reference Anniversary.
Intrucat am inteles ca multi consumatori in ziua de azi aleg un model de viata implementata digital, echipa de design si proiectare de la Audio Research s-a apucat de proiectul unui DAC din seria Reference avand drept tel furnizarea de performanta sonica de neegalat, dar si dorinta de a satisface nevoile consumatorilor din ziua de azi”, a mentionat compania.
Pentru a realiza acest lucru, sasiul are aceleasi dimensiuni si adopta acelasi look ca si alte produse din seria Reference.
Exista un display TFT de 3.5inch pe panoul frontal, capabil sa afiseze toate functiile unitatii, dar si metadata din anumite surse. DAC-ul Reference poate face upsampling la orice sursa de 44.1kHz sau 48kHz la 176.4kHz or 192kHz.
Beneficiind de conectivitate wired (ethernet) si wireless, plus intrari optice, coaxiale si USB, o varietate de surse muzicale pot fi conectate. Exista conectivitate DLNA and UpnP pentru a rula muzica de pe un server de muzica, si exista un tuner radio de internet integrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.