O noutate de la specialistul in boxe electrostatice american MartinLogan este Motion SLM de 500$ (391€), avand un design foarte ingust de doar 3.7cm grosime si descris ca fiind special conceput pentru a fi folosit in sisteme multicanal alaturi de boxele de podea ale companiei.
Motion SLM poate fi montat pe perete ca boxa centru, folosind consolele furnizate, sau poate fi asezat pe o polita folosind consolele “kick-stand” sau baza din sticla neagra curbata, de asemenea inclusa in pachet.
Chiar montat pe perete si cu grila prinsa, boxa are doar 4.65cm grosime – nu mai mult decat cele mai moderne televizoare subtiri.
Boxa este creata pentru a fi folosita in plan orizontal sau vertical si are acelasi model de distributie de 80° in oricare plan, astfel ca o pereche de boxe poate fi folosita langa televizor, cu o a treia boxa deasupra sau dedesubtul ecranului.
Logo-ul de pe grila de asemenea se poate roti pentru a fi aliniat cu orientarea aleasa.
Boxa foloseste un tweeter Folded Motion, avand de opt ori suprafata unui tweeter dome clasic de 25mm, combinat cu doua woofere avand conuri-fibra ultra-subtiri de 10cm si o pereche de radiatoare de bass pasive, de 10cm.
Rezultatul final este, conform afirmatiilor MartinLogan, “un sunet placut, rafinat, cu o gama dinamica impresionanta si cu o claritate care te lasa cu gura cascata”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.