Compania americana high-end McIntosh exista din anul 1949, cand a fost infiintata in Silver Springs, Maryland, apoi si-a mutat sediul de productie in locatia actuala Binghamton, New York, in 1956.
Inca din 1961 exista un produs devenit simbol clasic al gamei, iar acum a fost prezentata o versiune aniversara de 50 ani, imbracata in aur, editie limitata a amplificatorului de putere MC275.

Avand un pret de 6500$ (5080€), amplificatorul foloseste acelasi design al circuitelor ca si originalul din 1961, care a fost produs pana in 1973: are output de 75W pe canal in mod stereo sau 150W in mod mono.
Insa beneficiaza de adaugiri specifice secolului XXI. Acestea includ iluminare LED multicolora a lampilor, pentru a indica stadiul de pregatire al amplificatorului, si un nou circuit High Speed Sentry Monitor capabil sa inchida amplificatorul daca vreuna din lampi cedeaza, acesta redevenind operational odata ce componenta a fost inlocuita.

Exista si un mecanism de control al intrarilor si iesirilor, Power Control, permitand ca operatiunea de inchidere / deschidere sa fie controlata de orice preamplificator sau procesor McIntosh.

Charlie Randall, presedintele McIntosh, spune ca “Atunci cand McIntosh a introdus originalul amplificator pe tuburi MC275 in 1961, lumea nu mai auzise nimic similar”.

“Pentru realizarea acestei parti din legenda noastra am aplicat 50 de ani de avansuri tehnologice, ce ne permit sa mentinem amplificatorul MC275 in pozitia de lider in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea”.
“Cei care cunosc acest amplificator nu o sa fie surprinsi sa afle ca multe amplificatoare MC275 din perioada 1961 sunt inca folosite si astazi. Editia limitata a amplificatorului MC275 ofera omagiul nostru pentru produsul original, pentru tot ce a insemnat acesta pentru clientii McIntosh de-a lungul anilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.