Atunci cand Musical Fidelity a anuntat M1 CLiC “controler muzical universal”, ce combina un streamer, un DAC si un preamplificator, evident ca urma un amplificator de putere – acum, odata cu aparitia M1 PWR la un pret de 960€, exista perechea perfecta.
Noul amplificator de putere are exact aceleasi dimensiuni ca M1 CLiC –ca de altfel si celelalte produse din seria M1 aflata intr-o continua crestere- aceasta insemnand o latime de doar 22cm, o inaltime de 10cm si o adancime de 30cm.
Amplificatorul furnizeaza 60W pe canal cu incarcare de 8ohm, dublandu-si output-ul la o incarcare de 4ohm, avand distorsiuni de numai 0.05% si oferind un excelent raspuns in frecventa si o imagine stereo de invidiat.
La o simpla atingere de buton –de fapt a unui switch de pe panoul spate, ati prins ideea- M1 PWR se transforma intr-un amplificator mono de 100W, capabil de varfuri transient de 200W la 4ohm. Cu inca un amplificator, se obtine imediat un upgrade la o configuratie dual-mono.
Alte optiuni inseamna declansator de 12V in/out si socket-uri cu iesire in bucla pentru a permite amplificatoarelor sa fie legate in serie, cum ar fi boxe dublu amplificate.
M1 PWR este programat sa fie lansat luna viitoare si se va adauga gamei ce include M1 CLiC, M1 CDT CD transport, M1 DAC, amplificatorul de casti M1 HPA si preul phono M1 VNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.