Meridian are in lucru un preamplificator high-end ce contine un player incorporat pentru sistemul sau de streaming pentru muzica – Sooloos, completat de o aplicatie eleganta pentru iPad pentru a controla Sooloos.
Preamplificatorul 818 Reference Audio Core va fi disponibil incepand cu luna urmatoare la un pret de 9.018€ si combina o serie de intrari analogice si digitale cu modulul inclus ID41 Sooloos Card, devenind astfel un player capabil de a se conecta direct la sistemul media digital Sooloos al Meridian.
Aceasta inseamna ca poate controla si rula muzica stocata in sistem, fiind de asemenea posibil sa fie controlat prin aplicatia Meridian pentru Sooloos.
Modelul 818 foloseste un sistem triplu de buffering FIFO (first in, first out = primul venit, primul servit), DSP upsampling & filtre apodising pentru a maximiza performanta tuturor surselor digitale, precum si intrari specifice analogice si digitale, pe langa o intrare USB ce permite conectarea direct la calculator.
Sunt disponibile si iesirile Meridian Speaker Link, ce permit o conectare usoara la boxele digitale ale companiei, cum ar fi noile M6.
Meridian Sooloos Core Control App va fi disponibila ca o aplicatie gratuita din magazinul online iTunes si a fost creata sa permita utilizatorului sa controleze un sistem Sooloos cu ajutorul iPad-ului.
Meridian 818 iti permite descoperirea unor modalitati inovative pentru ascultatul muzicii, de la browser-ul cu interfata customizabila pana la utilitarul pentru navigat Focus, permitand utilizatorului sa detalieze in profunzime orice aspect al informatiei melodiei, dupa cum afirma Meridian “chiar si detalii chirurgicale precum calitatea sau cand melodia a fost rulata ultima oara”.
Optiunea Swim este o caracteristica inteligenta pentru a selecta melodiile si a le adauga in lista de ascultat mai tarziu: “te ajuta sa redescoperi muzica pe care ai uitat-o si iti ofera o experienta inaltatoare autentica.“
Alte functii se ocupa de o gama larga de transport, play queuing, optiuni pentru sistem si informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.