Doua noi produse – un set de boxe de 29.800$ si un preamplificator de 42.000$ au fost lansate de catre Technical Audio Devices Laboratories.
Aceste noi modele marcheaza completarea sistemelor Evolution si Reference create de compania care s-a rupt din Pioneer, fondata abia in urma cu 4 ani, ce a ajuns rapid sa fie cunoscuta la toate prezentarile high-end de pe mapamond.

Boxele TAD-E1 sunt create pentru a se potrivi cu preamplificatorul C2000 & cu amplificatoarele de putere M2500 si M4300 produse de firma.

Acestea folosesc driverul TAD Coherent Source Transducer, care monteaza diafragma tweeter-ului in zona de medii a conului pentru a acoperi frecventele intre 250Hz si 100kHz cu o singura componenta.
Tweeter-ul are un dom de beriliu, in timp ce conul pentru medii este realizat din magneziu, iar cele doua unitati de bass au un con / membrana dintr-o bucata construit(a) pentru a creste puterea si sunt intarite cu straturi multiple de fibre de aramida.

Boxa, care are o forma de picatura de ploaie in plan vizual, este realizata din furnir de mesteacan baltic amestecat cu MDF pentru a elimina rezonantele, in timp ce crossover-ul este montat in afara incintei principale pentru a elimina vibratiile.
Boxele vor fi disponibile la retailerii din Statele Unite incepand cu aceasta luna la un pret de 31.740$ (23.973€) perechea, iar preamplificatorul C-600 va costa 42.849$ (32.363€), conceput pentru a fi utilizat impreuna cu boxele TAD TA-CR1 Compact Reference, cu cd-player-ul D600 si cu amplificatorul monobloc de putere M600.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.