Un nou produs al celor de la Bryston este amplificatorul de casti BHA-1 la un pret de 1699€, ce combina circuite de clasa A, un layout dual mono si surse de putere suficiente, impreuna cu iesiri de casti balansate sau simple.
Acesta va fi disponibil luna viitoare incepand cu 1 martie. BHA-1 are o incinta complexa si foloseste acelasi layout dual mono existent in amplificatoarele de putere ale firmei.
BHA-1 are doua amplificatoare pe canal, oferind un total de 6 op-amp-uri full-discrete Bryson, care pot fi configurate in mod balansat sau serial pentru a dubla voltajul semnalului, astfel obtinandu-se un sunet clar, insotit de un zgomot mult redus.
In plus, acest design inseamna ca amplificatorul se poate descurca cu diverse sarcini sau cu mai multe perechi de casti, permitand alegerea unui gain de 14dB sau 20dB pentru a oferi o si mai mare compatibilitate.
Exista intrari simple sau balansate in spatele unitatii, la care se adauga intrari standard phono si o intrare stereo de 3.5mm.
Exista o iesire stereo standard de 6.3mm, plus o iesire stereo cu 4 pini XLR sau iesiri separate stanga-dreapta XLR in 3 pini. Exista posibilitatea de a controla volumul si balansul, selectia de gain si un buton pentru selectarea intrarii folosite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.