TEAC NS-X1 este cel mai nou iPhone/iPod dock al companiei si vine dotat cu AirPlay, DLNA networking, FM/internet radio, totul inclus intr-o carcasa subtire.
Noul sistem poate fi utilizat pentru a reda fisiere audio direct dintr-un iPod Touch, iPhone, iPad, sau PC/Mac pe care ruleaza iTunes, sau poate fi folosit pentru accesarea albumelor stocate in reteaua locala.
Poate fi de asemenea controlat de la distanta, folosind controlul DLNA de pe un terminal iOS sau Google Android si este capabil sa se conecteze wireless la radio internet fiind dotat cu un tuner FM RDS cu memorie pentru 30 de posturi.
Responsabile de reproduserea cat mai fidela a sunetului sunt cele doua difuzoare avand diametrul de 6,3cm si port de bas reflex acestea fiind alimentate de un amplificator cu o putere de 2x 10w.
Sistemul suporta o mare varietate de fisiere, MP3, WMA, WAV, AAC, OGG, FLAC, Mpeg1-Layer1/2/3 si LPCM, are incorporata placa de retea wireless b/g existand si o intrare pentru jack de 3,5mm stereo la care se poate conecta un player portabil.
Noul sistem TEAC poate fi montat pe perete, este dotat cu o telecomanda completa si va fi comercializat pentru 300 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.