Samsung a confirmat trei docuri pentru boxe, compatibile Android & iPod.
Varf de gama este DA-E750, care foloseste tehnologia proprietara Samsung hybrid vacuum tube amplifier, prezentata pentru prima data la CES 2012 in luna Ianuarie.
Acesta furnizeaza sunet pe 2.1 canale, cu o putere de 100W. Exista intrari analogice si USB, la care se adauga suport wireless prin tehnologia Allshare Play DLNA de la Samsung, AirPlay de la Apple si Bluetooth.
Primul doc dual Samsung poate suporta telefoane inteligente din seria Galaxy, cum ar fi S2 si Galaxy Note, precum si iPod, iPhone si iPad.
Pe langa acesta, au fost prezentate DA-E550 si DA-650 la forumul european Samsung, care ofera, de asemenea, suport pentru Android si Apple, atat pe cablu, cat si fara fir.
Avand un design atragator, stilizat, in partea din fata, ambele docuri suporta streaming Bluetooth wireless, pe langa suportul pentru telefoanele inteligente din seria Galaxy, precum si pentru dispozitivele iOS. Fratele mai mare DA-650 suporta si tableta iPad.
Sunt programate sa apara versiuni ale docurilor pentru boxe care sa suporte tabletele Samsung Galaxy Tab, desi datorita problemelor cu licentierea, nu vor suporta si dispozitivele iOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.