Bowers & Wilkins a anuntat doua noi sisteme home cinema Mini Theatre (seria MT).
Inlocuind modelele de succes si de traditie pe piata: MT-25 si MT-30, noile MT-50 si MT-60D costa 1.295€ si respectiv 2.302€.

Ambele modele prezinta revizii semnificative ce duc la o imbunatatire a calitatii sunetului din boxele individuale ale fiecarui sistem, precum si la o coeziune a intregului pachet.
Continuand traditia, cele doua noi sisteme Bowers & Wilkins au acelasi design al satelitilor boxelor. Numita M-1, noua boxa nu este mai mare decat precedenta, avand doar 25cm inaltime, dar a fost modificata substantial ca sa ofere un sunet mai prezent in toata gama de frecvente.

Noul drive al lui M-1 a fost creat de catre Bowers & Wilkins, avand un tweeter similar in calitate si tonalitate cu cel existent in seriile CM ale producatorului, beneficiind in plus de noul driver gat-lung pentru frecventele medii si bass.

Aceasta implica o bobina in patru etaje pentru eficienta superioara, un crossover simplificat si un port nou, mai lung, ceea ce duce, conform Bowers & Wilkins, la un raspuns jos in frecventa pana la 55Hz, in loc de limita de 90Hz a vechiului model de boxe.
Complementar modelului M-1 este noul PV1D, inlocuitorul legendarului subwoofer activ PV1, cu un design ce dateaza din 2004.

Avand un design cu doua drivere, la fel ca si predecesorul sau, PV1D foloseste DSP (Digital Signal Processing) pentru a-si optimiza performanta. (de aici vine si litera “D” din numele modelului).
Accesibil printr-un display OLED, impreuna cu o interfata cu atingere a butoanelor, situate in partea centrala a incintei, modul DSP optimizeaza atat performanta generala a PV1D, permitand in acelasi timp o anumita libertate utilizatorului in setarea egalizatorului, pentru a se potrivi aplicatiilor diferite.

Spre exemplu, daca vrei sa folosesti PV1D intr-o configuratie 2.1, DSP-ul iti ofera diverse moduri EQ preselectate pentru a te ajuta sa-l integrezi cu oricare din cele sase tipuri diferite de boxe B&W.

Unitatile drive-ului PV1D au 2 x 20cm si o amplificare imbunatita de 400W, avand drept rezultat, conform companiei, un subwoofer cu viteza si agilitatea predecesorului sau, la care se adauga o considerabila extensie de bass.

PV1D constituie subwoofer-ul configuratiei premium MT-60D, si este disponibil separat pentru 1.420€. Configuratia mai ieftina MT-50 are un subwoofer compact ASW608, folosit in vechea oferta MT-25.
Ambele versiuni, MT-50 si MT-60D, sunt disponibile la vanzare din luna martie in culorile alb mat sau negru mat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.