Panasonic a confirmat intreaga sa linie de televizoare pentru 2012 la conventia europeana de la Hamburg.

Compania japoneza a fost vaga in descrierea modelelor si a marimilor ecranelor la CES in Las Vegas mai devreme in acest an, insa acum a confirmat intreaga gama.
Sunt 12 modele in total, impartite in mod egal intre LED si plasma.
Plasmele Panasonic model 2012 incep de la o diagonala de 42’’ pana la 65’’, in timp ce televizoarele LED au diagonale ale ecranului de la 19’’ la 55’’.

In acest an vor fi prezente pe piata pentru prima oara de la Panasonic, televizoare cu tehnologie 3D pasiva, alaturi de modelele consacrate cu tehnologie activa 3D Full HD. Platforma Viera Connect pentru smart TV a fost imbunatatita, au fost adaugate doua noi aplicatii Viera Remote pentru transfer de continut media intre televizor si tableta sau smartphone.

Linia de plasme este dominata de modelele din gama VT50, ce beneficiaza de Full HD, active 3D, disponibile la diagonale de 50’’, 55’’ sau 65’’.
VT50 beneficiaza de cele mai noi tehnologii in procesarea imaginii, panou Infinite Black Ultra, Viera Connect smart TV hub, 2500Hz focused field drive (FFD), Bluetooth, DLNA, patru intrari HDMI, calibrare ISF si vine cu doua perechi de ochelari 3D de cea mai noua generatie.

Urmatoarea gama este GT50, disponibila cu diagonala de 42’’ sau 50’’, ce beneficiaza de Full HD 3D, panou Infinite Black Pro, 2500Hz focused field drive (FFD), Wi-Fi integrat, Viera Connect, Bluetooth, DLNA si multe altele.

Gama ST50 se prezinta in diagonale de 42’’, 50’’, 55’’ si 65’’, cu tehnologia Full HD 3D, panou Infinite Black Pro, 2000Hz focused field drive (FFD), Viera Connect, Wi-Fi integrat si doar trei intrari HDMI.

Gama UT50 are doar televizoare cu diagonala de 42’’ si 50’’, panou Infinite Black, doua intrari HDMI si nu are Wi-Fi integrat. Este totusi un model cu Full HD 3D.
Gamele XT50 si X50 sunt disponibile in 42’’ si 50’’, cu rezolutii HD-Ready, X50 fiind singura plasma din serie care nu suporta 3D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.