Sambata 24 martie am participat la un eveniment extrem de interesant, in cadrul showroom-ului High-End Audio avand loc lansarea oficiala a boxelor Raidho S 2.0 in Romania.

Intr-o atmosfera extrem de relaxata am putut asculta cele mai accesibile incinte acustice de podea produse de Raidho Acoustics, integrate intr-un sistem ce nu-l voi uita foarte curand. Desi pretul noului model, aproximativ 9.000€, este unul accesibil daca-l comparam  cu cel al boxelor din seria C, am recunoscut in S 2.0 acelasi sunet extrem de precis, rezolut si rapid. Aceasta filozofie de sunet a transformat  in decursul timpului Raidho Acoustics intr-unul dintre cele mai spectaculoase branduri din lume. Echipa Soundnews prezenta in unanimitatea ei 🙂 (a fost si Darku la datorie) a apreciat in mod deosebit transparenta impresionanta a sistemului si nivelul urias al detaliilor si microdetaliilor. Boxele au avut o prestatie de mare clasa, auditia in sine fiind o adevarata placere, efectiv nu am simtit cand a trecut timpul.

Sistemul a fost unul la inaltimea boxelor, setup-ul Chord format din cd-playerul One, preamplificatorul Prima, uriasul amplificator de putere SPM 4000, fiind unul spectaculos prin design-ul exotic si bineinteles, prin prestatia excelenta. Cablurile utilizate au fost Nordost, fiind cunoscuta sinergia perfecta intre acestea si boxele Raidho. Au mai onorat showroom-ul cu prezenta lor nobila modelele C 1.1, C 2 si  C 3 si speram ca intr-o zi cat mai apropiata sa ascultam si colosalele Raidho C 4.

Multumim gazdei pentru ospitalitate, asteptam si pe viitor cu mare interes astfel de invitatii.

1 COMENTARIU

  1. Jos castile (palaria) pentru sistemul care l-am ascultat acolo !!
    Tot lantul audio a fost foarte bine pus la punct si cred ca a fost o experienta unica traita.
    Nu cred ca am ascultat pana acum ceva mai rezolut/detaliat si aerisit decat acele boxe Raidho..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.