Crystal Acoustics afirma ca acesta este “cel mai ambitios pachet de sunet surround pana in prezent” – un sistem cu 7.4 canale, certificare THX Ultra2 si un pret de 3.588€.
Pentru aceasta suma, cumparatorul primeste o pereche de boxe de podea TX-T2SE certificate THX Ultra2, un centru THX CT-BLA, patru boxe bipolare THX D-BLA si nu mai putin de patru subwoofere noi TX-12 certificate THX Ultra2.
Intitulat cumva pompos sistemul T2-7.4-UL, acesta a fost creat pentru a se potrivi “in cele mai provocatoare camere de auditii”, conform Crystal Audio. El a fost dezvoltat de centrul R&D din Atena apartinand companiei.
Boxele fata inalte, inguste, incorporeaza o pereche de woofere de 16.5cm din fibra de kevlar, la care se adauga o versiune imbunatatita “free air tweeter” a celor de la Crystal Audio. Acesta se afla intr-o incinta rigida, sferica, in varful cutiei, si foloseste un tweeter dom de matase de 25mm din neodym, care poate fi rotit pentru a se alinia cu axa urechilor ascultatorului.
Fiecare dintre cele patru subwoofere are un driver de 12inch long-throw (cursa lunga) creat dintr-un con de hartie tratata. Un amplificator de 200W ofera puterea necesara pentru ele.
Intregul pachet este disponibil in culoarea negru lucios, cu conurile din kevlar in galben pentru boxele fata si spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.