Onkyo isi extinde mai departe si in 2012 gama de receivere home cinema, prin adaugarea a doua noi modele de mijloc: TX-NR717  – la un pret de 971€ si varianta mai puternica, TX-NR818 care costa 1.213€.

Ambele modele beneficiaza de certificare THX Select 2 Plus pe 7.2 canale, folosesc DAC-uri Burr-Brown de 192kHz/24-bit pe toate cele 7 canale, si au implementata tehnologia Qdeo care poate face upscale la filmele de rezolutie 1080p pana la 4K, pentru cei care au asemenea display-uri.

Modelele sunt dotate cu un panou frontal cu un port HDMI Mobile High-Definiton Link, care permite utilizatorilor sa conecteze si sa ruleze continut media de inalta rezolutie, stocat pe smartphone-urile compatibile cu pana la 7 canale de sunet surround.
Alte dotari standard includ 8 intrari HDMI cu suport video full 3D, decodare Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio, precum si un canal audio de intoarcere a sunetului (ARC) pe HDMI.

In plus, modelul TX-NR818 ofera calibrare video profesionala Imaging Science Foundation (ISF), corectie acustica a camerei Audyssey MultEQ XT32 si DTS Neo:X pentru canalele front-high si front-wide.
Ambele modele beneficiaza de placi de retea, folosind fie o conexiune pe fir sau fara fir, prin adaptorul optional de retea UWF-1.

Mai tarziu in acest an, Onkyo va lansa un dongle UBT-1 Bluetooth pe USB ca si optiune de conectare, impreuna cu o aplicatie imbunatatita de control la distanta pentru iPhone, care va permite rularea directa a continutului muzical de pe terminalul mobil pe receiver.
Onkyo TX-NR717 si TX-NR818 vor fi disponibile in culorile negru sau argintiu, incepand cu luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.