Harman Kardon a dezvoltat linia binecunoscuta de casti, cu patru modele la vanzare in prezent, si al cincilea programat pentru luna august.
Gama cuprinde doua modele in-ear cu tehnologia de izolare a sunetului, NI si AE –cu preturi de 112€ si respectiv 162€- si modelul on-ear CL care costa 212€, la care se adauga versiunea over-ear BT Bluetooth. Al cincilea model va costa sub 373€ si va beneficia de tehnologia de anulare a sunetului.

Toate cele cinci modele sunt orientate catre iubitorii de muzica “care cauta un design industrial rafinat, demn de mostenirea acustica bogata a companiei Harman Kardon.”

Modelele on-ear/over-earvin cu o banda otelita de culoarea nisipului, in doua marimi, asigurand potrivirea perfecta, in timp ce o banda interioara din piele adauga un confort sporit. Pernele pentru urechi sunt din piele si sunt magnetizate, fiind deasupra unei rame otelite ce contine driverii de 4cm, si au cabluri detasabile. Ele se pot impacheta pentru drum in gentuta subtire care vine odata cu castile.

Ambele stiluri in-ear sunt create pentru anularea pasiva a sunetului, astfel incat sa obtina  minimizarea sunetului pierdut in exterior atunci cand esti in mers si asculti la casti. Cumparatorii primesc un cablu care nu se incurca si forme pentru urechi din silicon – de marime mica, medie si mare. De asemenea, pot fi alese si forme pentru urechi personalizate, in cazul modelului AE.
O telecomanda cu trei butoane si cu microfon vine in dotarea stadard, permitand utilizatorului sa faca si sa primeasca telefoane, precum si sa controleze volumul si sa ruleze muzica.Detalii despre cele patru modele de casti Harman Kardon sunt dupa cum urmeaza:

• Harman Kardon NI (112€)

Beneficiaza de un driver de 9mm, in forma dreptunghiulara neagra, de un cablu care nu se incurca, cu microfon incorporat si cu comenzi pentru smartphone/player.

• Harman Kardon AE (162€)

Foloseste acelasi driver de 9mm ca si modelul NI, insa are un invelis de aluminiu pentru “sonorizare superioara, ce furnizeaza un raspuns extins in frecvente joase.” Un manson din spuma este oferit, laolalta cu cele trei formepentru urechi – standard din silicon.

• Harman Kardon CL (212€)

Principalele caracteristici ale acestui model sunt balamalele metalice, formele pentru urechi finisate metalic si dreptunghiulare “create sa reflecte designul iconic al iPhone”. Specificatiile sunt completate de pernutele pentru urechi din spuma cu memorie, driverele portabile si cablul de 1.4m, detasabil, cu jack-uri de 2.5mm-3.5mm.

 

• Harman Kardon BT (274€)

Acest model beneficiaza de Bluetooth, compatibilitate apt-X pentru casti wireless, cu microfon incorporat si controale pentru playback& volum pe exteriorul unei cupe pentru urechi.

Bateria dureaza, conform afirmatiilor producatorului, un timp impresionant de 12ore si poate fi reincarcata folosind cablul USB atasat. Daca se intampla ca bateria sa se termine in timpul folosirii, castile pot fi folosite in mod pasiv, prin conectarea unui cablu la iPod/iPhone.
Aceste patru modele vor fi disponibile in mod exclusiv in magazinele Apple din toata lumea. Versiunea NC cu tehnologia de anulare a zgomotului va fi vanduta incepand cu luna august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.