Onkyo tocmai ce a prezentat detalii despre noul lor sistem CR-555DAB micro hi-fi, echipat cu un radio DAB/DAB+/FM, CD player si doc pentru iPod.
Acesta va fi disponibil spre vanzare in luna august in doua versiuni –negru sau argintiu, si poate fi livrat fara boxe la pretul de 311€, sau cu o pereche de boxe D-055 inclusa – la un pret ce va fi confirmat ulterior.

Dotarile aditionale includ un port USB pentru conectarea dispozitivelor cu memorie flash, o intrare optica sau coaxial digitala pe 96kHz/24-bit pentru trimiterea fisierelor muzicale hi-res catre DAC-ul propriu receiver-ului pe 192kHz/24-bit, precum si un preout pentru un subwoofer dedicat.

Onkyo afirma ca CR-555DAB incorporeaza aceeasi tehnologie de amplificare in trei trepte folosita in receiverele home-cinema ale companiei si separa semnalul hi-fi pentru a reduce distorsiunea si “pentru a pastra caracterul natural al inregistrarii”.
Boxele optionale D-055 beneficiaza de conurile N-OMF (New Onkyo Micro Fibre) realizate din straturi turnate de aramida si bumbac usor, netesut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.