Cel mai bine vandut sistem Denon D-M38 urmeaza sa fie inlocuit cu un nou model, D-M39DAB, disponibil din luna august, ce vine cu intrari digitale pentru dispozitivele iOS si pentru televizoare, si cu o parte electronica complet noua, de la sursa de putere la transport.
Tot luna urmatoare urmeaza sa apara si noua componenta de sistem: D-F109, construita in jurul receiver-ului DRA-F109, ce ofera cumparatorilor posibilitatea achizitionarii cu CD player sau cu  player muzical in retea –sau cu ambele optiuni, si precum D-M39, va fi disponibil cu sau fara boxe.

Receiverul RCD-M39 este inima sistemului D-M39DAB si va fi disponibil pentru 311€, fiind dotat cu o serie de noi facilitati, printre care o conexiune digitala prin portul USB de pe panoul frontal, care poate fi utilizat cu dispozitive cu memorie – precum iPhone, iPod si iPad.

Acesta beneficiaza de o intrare digitala optica in partea din spate, creata pentru a permite sunetului provenind de la televizor sa ruleze in sistem.

Sunetul a fost prelucrat de catre inginerii japonezi ai Denon, in colaborare cu grupul D+M din Europa, si mai ales din Marea Britanie, astfel ca sistemul are o suma de upgrade-uri ce imbunatatesc sunetul.
Dispunerea interioara a fost schimbata pentru a lasa un semnal “simplu si direct”, existand o sursa imbunatatita de putere si un optimizator pentru boxe ce ofera cea mai buna performanta, alaturi de noile boxe SC-M39, disponibile optional pentru 136€.

Chiar si mecanismul pentru CD este nou, creat pentru a reduce vibratiile si este montat mai jos in unitate pentru a-i oferi stabilitate, in timp ce RCD-M39 beneficiaza de ceea ce Denon denumeste Triple Noise Reduction Design: caile simple de semnal, separarea circuitelor analog si digital incepand de la transformator, si impamantarea precisa a circuitului de semnal.

In continuare, Denon ofera noi facilitati, printre care abilitatea de a incarca dispozitivele iOS chiar si atunci cand este in stand-by: sistemul se va “trezi” pana cand dispozitivul este incarcat, dupa care va reveni in stand-by cand incarcarea s-a terminat.
Alaturi de D-M39DAB, in luna august va fi disponibil si sistemul D-F109, alcatuit din receiverul DRA-F109(DAB), ce furnizeaza 2x65W si are o intrare digitala pentru televizor si alte componente digitale; CD player-ul DCD-F109 si player-ul de retea DNP-F109.

DNP-F109 poate rula muzica stocata local, beneficiaza de radio pe internet si servicii de streaming, are AirPlay si foloseste o noua implementare a antenei pentru receptie Wi-Fi imbunatatita. De asemenea,poate fi controlat folosind noua aplicatie Denon Remote App pentru iOS sau pentru dispozitivele Android.
Veti putea achizitiona receiver-ul si CD player-ul pentru 598€, receiver-ul si player-ul  de retea pentru 747€, sau toate trei componentele pentru 996€, in timp ce noile boxe SC-F109 vor fi disponibile optional pentru 137€.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.