Bose a prezentat detaliile celui mai nou “sistem de distractii“ -VideoWave II.
Sistemul combina un televizor cu un media box, si se doreste ca impreuna sa-ti implineasca nevoile muzicale si cinematografice de acasa.
VideoWave II este disponibil in doua variante – de 46inch si 55inch, iar televizorul folosit beneficiaza de tehnologia iluminarii LED in partea din spate.

Exista un nou suflu “de design industrial”, cu o margine din aluminiu si cu o telecomanda cu click pad.

Bose afirma ca Video Wave elimina nevoia de boxe aditionale, multumita celor 16 boxe integrate in spatele ecranului, dintre care 6 “woofere de inalta performanta”.
Intr-adevar, acest sistem ar trebui sa aiba un sunet mai bun decat televizorul standard, disponibil la noi acasa.

Tehnologia Bose ADAPTiQ este o tehnologie unica de calibrare audio, despre care producatorul afirma ca permite o plasare foarte flexibila a sistemului.

Sistemul are integrat un doc pentru iPod/iPhone, pe langa 4 intrari HDMI, 2 intrari USB si o conexiune pentru casti.

Daca se doreste montarea pe perete, sistemulBose® VideoWave® IIeste compatibil cu montanti VESA pentru perete realizati de alti producatori (se vandseparat), dar are de asemenea si un suport de masa detasabil.
Pretul recomandat de vanzare pentru sistemul Bose® VideoWave® IIeste de 6.039€ pentru modelul de 46inch si de 7.067€ pentru modelul de 55inch. Mai multe informatii pot fi obtinute de pe site-ul producatorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.