5)      25.02.2008 > Update weekend 23-24 feb

Weekendul acesta s-au definitivat fundurile incintelor din bord (In final au 2 straturi de fibra de sticla si 2 de material bituminos in sandwich. Greutatea lor este de aproximativ 7Kg pentru fiecare). S-a detasat rama consolei centrale in zona CD-playerului stock si a fost pregatita pentru modificare in vederea gazduirii noului CD-player. S-au executat coastele de rigidizare din MDF care vor da si forma bordului iar inelul ce va sustine difuzorului a fost realizat custom din otel masiv. Dupa aplicarea grundului pe inel s-a inceput intinderea panzei speciale ce va da forma bordului. A sosit in garaj si butoiul de 5 tone ce va reprezenta info-desk-ul echipei noastre.

 

6)      03.03.2008 > Update weekend 1-2 mar

S-a terminat antifonarea portierelor, s-a continuat cu finisarea partii superioare a bordului. Pentru aceasta s-a aplicat fibra de sticla in combinatie cu o rasina speciala amestecata cu praf de marmura (reteta casei ) si apoi s-a trecut la finisarea cu kit special pentru forma finala a bordului. S-a inceput de asemenea si partea din fata a consolei centrale si anume cea care va constitui incinta subwooferului. Cablajele vor fi trase printr-un tunel special realizat pe sub incinta (cele 2 canale realizate in material folosit la tamplariile pvc (2 foi PVC cu polistiren extrudat intre ele).

6 COMENTARII

  1. Am ajuns intamplator pe acest site si m-a captivat aceasta postare pentru ultima ~ora. Foarte tare ce ati facut! Desi au trecut ceva ani, felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.