Chord Electronics si-a imbunatatit DAC-ul varf de gama – QBD76 HDSD ce are un pret de 6.301€, prin adaugarea posibilitatii de a rula DSD-over-USB.

Aceasta se traduce prin aceea ca utilizatorul poate asculta fisierele musicale de inalta rezolutie DSD (Direct Stream Digital) stocate pe un calculator – prin intermediul USB, in loc sa utilizeze un disc fizic.
Intrarea USB HD foloseste un conector special de date de mare viteza, iar un cablu de date certificat USB 2.0 este furnizat pentru conectarea la calculator.

Intre timp, intrarea USB existenta poate fi folosita pentru playback la calitate CD, astfel incat DAC-ul ofera posibilitatea folosirii simultane a doua conexiuni USB, atat pentru playback de inalta definitie, cat si pentru standard-definition.

In plus, alte cateva produse Chord anume alese pot fi imbunatatite astfel incat sa includa decodare DSD prin USB. Modelele compatibile includ CD playereleRed Reference (MkIII) si Red Standard, precum si DAC-ul QBD67 HD. Upgrade-ul realizat la distribuitor se ridica la suma de 1.816€.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.