Harman Kardon a anuntat cinci noi sisteme home cinema din seria BDS.

Exista o combinatie de sisteme 2.1 si 5.1 stilate in gama, fiecare cu diverse atribute, printre care playback  3D Blu-ray, wireless streaming si telecomanda prin smartphone.

Functionalitatea Bluetooth se face prin tehnologia proprie HK Truestream, pe toate cele cinci sisteme, si doreste sa furnizeze muzica de inalta calitate in mod wireless, precum si posibilitatea de a conecta simultan pana la opt dispozitive echipate cu Bluetooth.

Exista doua sisteme 2.1 si trei 5.1 in gama, toate cinci avand puterea audio de 65W RMS, playback  3D Blu-ray, conectivitate HDMI si decodare Dolby Digital/DTS.

Sistemele BDS pot fi controlate de orice dispozitiv cu iOS sau Android, cu ajutorul unei aplicatii gratuite pentru control la distanta.

Gama incepe cu BDS 375, care are unitatea centrala cu 2.1 canale BDS 275, la care se adauga boxele HKTS 2mkII.

Modelul superior in gama, BDS 775, are aceleasi dotari ca si precendetul, doar ca in configuratie 5.1, multumita unitatii centrale BDS 575 si boxelor HKTS 9.

Urmatoarele trei modele sunt dotate cu capabilitati Wi-Fi si Apple AirPlay streaming. BDS 477 are 2.1 canale, cu BDS 277 drept centru si cu boxele HKTS 200 completand setul.

Exista posibilitatea alegerii variantei 5.1, si anume varful de gama BDS 877, format din centrul BDS 577, alaturi de pachetul de boxe HKTS 65, completat cu un subwoofer wireless.

Ultimul, dar nu cel din urma, este modelul complet alb BDS 7773W, care este compus din varianta alba a lui BDS 577, alaturi de care se gasesc boxele albe HKTS 30W.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.