Disponibil acum si in Europa, varful de gama al producatorului american Conrad-Johnson este un amplificator bazat pe tuburi ce livreaza 140W/canala in 8ohmi si are un pret de 23.000 Euro.

ARTsa este bazat pe modelul de tip monobloc Fairfax, fiind practic o versiune cu doua canale a acestuia. S-au utilizat cate doua perechi de lampi KT120 pentru output-ul fiecarui canal in loc de patru cate erau folosite in configuratia monobloc, puterea de 275w pe canal initiala fiind diminuata considerabil.

Amplificatorul a fost conceput cu un traseu al semnalului cat mai scurt cu putinta, utilizandu-se o singura trioda ca amplificator de semnal, cuplata direct la un invertor fază catod, care conduce stadiul de ieșire. În ARTsa, un singur tub de 6189 si o pereche de 6N30Ps sunt utilizate în amonte de cele opt KT120s.

ARTsa poate să fi fost conceput ca o alternativă mult mai compactă și accesibilă pentru o pereche de monoblocuri ART, dar inca masoara 48.25cm înaltime, 47.6cm latime, 18cm adancime si cantareste peste 37 de kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.