Apple a confirmat un eveniment de lansare iPad pentru marți 23 octombrie in care este de asteptat sa fie lansat noul iPad mini.
Până la 24 de noi modele iPad ar putea fi in total anunțate, în conformitate cu cele mai recente zvonuri. Noule mini iPad-uri vor fi disponibile in versiunile WiFi și WiFi + celular, avand capacitati de stocare de 8, 16, 32 și 64GB.

O presupusa scurgere de informatii oferita de pe un blog german sugerează ca cele mai accesibile Mini Apple iPad ar putea veni in la 200 RON, probabil pentru un model de WiFi-doar 8GB, varianta neconfirmata inca de surse din interiorul companiei.

În ciuda speranțelor că Mini iPad a fost făcut special pentru a concura cu produsele  Amazon, Google, si Samsung in piata, majoritatea specialistilor cred ca Apple a pozitionat prețul produsului lor la cu o valoare cu cu 30-60$ mai mare, pastrand astfel ideea de produse premium ce inconjoara creatiile companiei.

Apple afirma, de asemenea, că a inclus caracteristici exclusive de pe iPad Mini, inclusiv o baterie de lungă durată, procesor mai rapid, și aparat de fotografiat îmbunătățită, fiind prezent inclusiv noul conector „Lightning dock„, imprumutat de la noul iPhone 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.