Microsoft va lansa oficial tableta Surface cu sistem Windows RT în data de 28 octombrie, odată cu sistemul de operare Windows 8. Din păcate cei care doresc o tabletă Microsoft Surface compatibilă cu aplicaţii x86 pentru PC-uri Windows mai au de aşteptat până la începutul anului 2013, timp în care pot pune de o parte şi ceva bani în plus, deoarece preţul tabletei Surface cu Windows 8 va fi cu siguranţă mai mare decât cel afişat pentru varianta cu Windows RT.

După o lungă aşteptare, tableta Microsoft Surface a început să-şi facă apariţia în ofertele magazinelor din Statele Unite, având un preţuri apropiate tabletelor din gama Apple iPad.

Echipată cu sistemul de operare Windows RT şi fără husa de protecţie cu tastatură încorporată, tableta Microsoft Surface este disponibilă la precomandă cu un preţ de 499 dolari, similar celui cerut pentru un o tabletă din seria Apple The New iPad. Diferenţa este că tableta Microsoft vine cu 32 GB memorie internă, în timp ce alternativa Apple include doar 16 GB memorie.

Pentru un exemplar Microsoft Surface utilat cu tastatură fizică trebuie să ne despărţim de 599 dolari, iar pentru varianta ce include 64 GB memorie internă preţul urcă la 699 dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.