Dupa ani de experienta in lumea wi-fi si dupa o incursiune in lumea audio portabila cu gama de succes i-deck de docuri pentru iPod, cei de la Monitor Audio au anuntat primele lor boxe desktop wireless – WS100.

Avand o forma de doua cuburi de birou, boxele Monitor Audio WS100 se conecteaza wireless la orice PC sau Mac folosind un dongle USB furnizat, ce functioneaza ca transmitator wireless, pe o raza de pana la 10metri.

Alte dongle iti permit sa trimiti semnal audio de la pana patru surse audio catre un set de boxe, in timp ce poti conecta pana la patru perechi de boxe WS100 pentru un sistem simplu multi-camera.

Boxele WS100 folosesc tehnologia SKAA de transmitere wireless, ce opereaza in banda de 2.4GHz si ar trebui sa furnizeze semnal audio “necomprimat”. SKAA utilizeaza un protocol wireless patentat, numit Walking Frequency Diversity pentru a evita conflictele cu alte dispozitive in spectrul radio si asa destul de aglomerat.

Fiecare boxa cub are un driver de 7.5cm mid/bass condus de un amplificator de 20W, la care se adauga un tweeter de 19mm cu propria amplificare de 10W. Amplificarea este de clasa D, iar driverii sunt construiti folosind tehnologia Monitor Audio CAM (ceramic-coated aluminium/magnesium alloy).

Boxa dreapta actioneaza ca si master al perechii, avand intrarea de putere, receiverul wireless si o intrare de 3.5mm pentru dispozitive analogice externe, si se conecteaza la boxa stanga printr-un cablu multipin. Butoanele de control al volumului sunt prezente tot pe boxa dreapta.

Exista si o telecomanda inteligenta WS100 care are functiile de pornit/oprit, play/pause, schimbarea melodiei precendente/urmatoare, controlul volumului si alegerea intrarii folosite.

Fiecare boxa are o incinta realizata dupa un mulaj, cu un panou superior din sticla polizata rezistenta la zgarieturi si cu o grila neagra, la care se adauga “un sistem magnetic unic de pivotare” – acesta permitand boxei sa fie inclinata spre spate, astfel incat sa ofere cel mai bun sunet, fie ca este pozitionata pe un raft si orientata in fata, fie ca este pe un birou si este orientata in sus.

Sistemul de boxe wireless Monitor Audio WS100 este disponibil la vanzare din aceasta luna, la un pret de 307€.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.