Vă mai aduceţi aminte de puternicele boxe Wilson Audio Alexandria XLF ? Erau uriaşe, extrem de scumpe la 247.320€ perechea şi se afirma despre ele că “sunt cele mai bune boxe din lume”.

Ei bine, Wilson Audio a lansat un nou model conţinând foarte multă tehnologie de la modelul Alexandria XLF în ceea ce numeşte “o mărime mai convenabilă”.

Alexia, care este puţin mai înaltă de 135cm şi cântăreşte 116kg pe fiecare boxă, foloseşte unităţi de bass de 24.5cm şi de 20.3cm, ambele create în mod special pentru acest model, un driver pentru medii de 17.8cm împrumutat de la Alexandria XLF şi o nouă versiune special construită de tweeter Wilson Audio Convergent Synergy de 25mm. Senzitivitatea este de 90dB/W/m şi boxele pot fi utilizate cu amplificatoare începând de la 20W în sus.

Driverii de înalte şi de medii sunt poziţionaţi în propriile lor module, care pot fi ajustate pentru dispersie optimă, iar incintele sunt alcătuite din materiale compozite specifice companiei, numite de către firmă materialul-X şi materialul-S.

Boxele sunt construite manual în fabrica Wilson Audio din Utah şi sunt finalizate în vopsitoria de nivel auto conform cu cerinţele clienţilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.