Bang & Olufsen a anunţat cel mai nou televizor – BeoVision 11, care reprezintă prima intrare a firmei în domeniul televizoarelor inteligente (Smart TV).

Construit pe baza BeoVision 10, varianta 11 a păstrat aparenţele acestuia, însă tehnologia dinăuntru a fost îmbunătăţită.

BeoVision 11 are un sistem de sunet construit de la zero, cu un tweeter fabricaţie proprie de 3/4inch, un driver de 2inch pentru medii si un driver de bass de 4inch în fiecare boxă.

Referitor la ecran, acesta este un LED de 200Hz, cu şase intrări HDMI şi cu opţiunea integrării unui hdd pentru înregistrări.

Televizorul se poate conecta prin cablu sau wireless şi oferă acces utilizatorului la diverse aplicaţii, precum YouTube, Facebook şi Twitter. Incinta televizorului permite integrarea Apple TV înăuntrul său.

De asemenea disponibil începând cu modelul 11 este suportul pentru Hybrid broadband TV (HbbTV), un nou standard la nivel european, care include catch-up TV, jocuri şi multe altele.

BeoVision 11 este certificat DLNA, aceasta permiţând accesul la conţinutul altor dispozitive media, cum ar fi să rulezi muzică de pe un smartphone sau să urmăreşti un film aflat pe un NAS.

Există şi o aplicaţie BeoRemote pentru a controla televizorul cu ajutorul unui dispozitiv Android sau Apple.

BeoVision 11 este disponibil în variantele de 40’’, 46’’ şi 55’’, cu o varietate de şase culori pentru materialele textile, cu o ramă frontală argintie sau neagră şi cu o incintă albă sau neagră.

Comercializarea se face exclusiv prin magazinele Bang & Olufsen începând cu preţuri de la 6.238€.

 

2 COMENTARII

  1. Nevasta-mea spune, citez: „It’s so cheap” 😛
    Eu zic, oare cum ar fi dpdv performante, comparativ cu un Samsung cap de serie? Stiu, B&O e fata de Samsung, cum e RR fata de Lexus, luxoase, performante, atragatoare, dar RR e RR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.