Puteţi să vă uitaţi şi la noul pick-up Clearaudio Ovation. Acesta este disponibil în mai multe variante de culori (negru /lemn & negru /lemn & argintiu /negru & argintiu). Ovation doreşte să se folosească de tehnologia Clearaudio existentă pentru a furniza “o calitate a sunetului şi o muzicalitate excepţionale”.

Şasiul – o combinaţie de aluminiu şi nivele PanzerHolz – păstrează rezonanţa la minim, în timp ce măsurile izolatoare vor fi accentuate de un “covoraş” intern realizat din 100.000 de bilute mici de inox.

Motorul de curent continuu este integrat în şasiul principal, pentru a reduce sunetul, în timp ce tehnologia Clearaudio de control al vitezei optice.

(OSC) monitorizează în mod continuu viteza pick-up-ului, menţinând-o exactă.

Bazat pe un sub-platan de aluminiu condus de o centură de precizie plană, sub-platanul & platanul principal CNC (Computer Numerical Control) plutesc pe un câmp magnetic datorită rulmenţilor ceramici magnetizaţi, proprii Clearaudio (Ceramic Magnetic Bearing – CMB).

Compania afirmă că acest design “plutitor” înseamnă că nu există nevoia unui rulment pe bile sau a unui lagăr, astfel încât fricţiunea este redusă în mod considerabil într-un efort de a furniza cea mai bună viteză în mod constant.

Clearaudio Ovation este disponibil cu preţuri cuprinse între 5.444€ şi 5.756€, depinzând de finisarea dorita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.