Recunosc ca-mi place sa fiu surprins,  in mod placut evident. Imi  place sa descopar lucruri interesante, sa traiesc senzatii noi, sa adaug sare si piper activitatilor mele zilnice. Ma bucur ca un copil atunci cand o noua “jucarie” ma prinde si ma determina sa o ravnesc, sa o trec pe lista “must-have”,  acum sau intr-o alta viata.

 Sambata trecuta am participat la un eveniment home-cinema pe care pot sa-l caracterizez ca fiind unul de referinta.  Sistemul a fost unul destul de bine cunoscut mie, boxe Dynaudio Focus,  bluray, procesor si amplificator de putere multicanal de la Primare si subwoofere Rel G1 si Velodyne DD10.  Pana aici numai lucruri excelente dar, nimic nou sub soare, Focus ramane aceeasi serie best-buy din gama Dynaudio, Primare ofera aceleasi produse premium la preturi premium, iar subwooferul Gibraltar G1 de la Rel poate fi usor confundat cu unul din “tunurile din Navarone”  si folosit ca arma subsonica in razboiul din Afganistan :).

Toate acest produse de mai sus sunt fara indoiala exceptionale, fiind capabile sa fascineze majoritatea auditoriului dar…ne cunosteam deja, eram prieteni apropiati chiar. Din acest motiv am lasat la sfarsit component cheie a sistemului prezent, surpriza DreamVision.

Proiectorul cu acest nume a fost capabil sa ofere o imagine impresionanta, cu o paleta de culori si un contrast pe care nu le-am mai vazut niciodata la un aparat de acest tip. Nivelul de negru era atat de bun incat imi aducea aminte de plasmele Panasonic , sincer sa fiu nu-mi imaginam ca exista proiectoare atat de bune la acest capitol. Indiferent ca am urmarit Avatar, Piratii din Caraibe, Transformers sau documentare  BBC am fost extrem de incantat de calitate uluitoare a imaginilor. Claritatea si naturaletea culorilor mi-a ramas pentru cateva zile in minte declar sincer ca am fost usor bulversat de experienta cinematografica traita.  Specificatiile nu sunt totul  la acest tip de aparate si lucrul asta l-am vazut cu ochii mei in mai multe situatii. Am avut experiente deosebite cu proiectoare Epson, Panasonic, Benq sau Sim2 dar cu siguranta  DreamVision DreamBee este cu cel putin o clasa peste ele. Daca mai pun la socoteala faptul ca acesta nu este nici cel mai scump, nici cel mai nou proiector al celor de la DreamVision, nu-mi vine in minte decat o singura intrebare: Cat de negru poate fi negrul?

 

2 COMENTARII

  1. SALUT MAN. ce model este videoproectorul folosit la showroom ? vb de dreamvision 🙂 am vazut cateva preturi la acest brand si sunt ametitoare 200-300 de milioane. o seara placuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.