O noutate de la producătorul canadian de echipamente high-end Bryston este amplificatorul integrat B-135SST2, care are un preţ de vânzare de 6.040€ (4.900£).

Înlocuitorul lui B-100, care a existat în gama Bryston pentru 7 ani, noul amplificator are 7 intrări de nivel ridicat, o conexiune pass-through pentru aplicaţiile home cinema şi o ieşire pre-amp / power-amp, acceptând o conexiune opţională DAC şi de pick-up.

Amplificatorul foloseşte un control de volum analog, controlat digital, cu două surse de putere separate şi cu două împământări, alături de 3 transformatoare toroidale – din care două sunt pentru circuitele analogice şi unul pentru secţiunea digitală – şi de buffer-ul Bryston cu intrare ultra-liniară, construit pentru “cel mai mic zgomot posibil de reţea şi pentru distorsiuni excepţional de mici”.

Furnizând 135W pe fiecare canal, amplificatorul are o ieşire de căşti de 6.3mm şi o telecomandă opţională, fiind descris de către James Tanner, vice-preşedintele de marketing de la Bryston, ca “cel mai strălucit amplificator integrat pe care l-am oferit vreodată”.

Amplificatorul vine însoţit de garanţia standard Bryston de 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.