Nu este nimic mai suparator decat sa constatati ca noul dumneavoastra televizor, cumparat cu putine saptamani in urma, este deja depasit si un nou model mai nou, mai destept si mai bine dotat tocmai a fost lansat.

Pentru a preveni aceasta degradare morala a televizoarelor Samsung din seriile 7000, 8000 si 9000, gigantul korean  va prezenta in cadrul CES 2013 modulul Evolution Kit, gandit in asa fel incat modelele anului 2012 sa fie aduse la acelasi nivel cu cele din 2013.

Prin simpla montarea a kit-ului Evolution in spatele televizorului dumneavoastra, va veti putea bucura de toate noutatile  Samsung ale anului 2013. Acestea includ evolutii hardware precum procesor, memorie si placa grafica mai performate. Veti beneficia astfel de navigare mai rapida pe internet si posibilitatea de a putea rula mai multe aplicatii deodata.

Evolution Kit va imbunatatii si actualele functii voice and motion control iar Samsung Smart Hub va fi adus la specificatiile anului 2013.

Robert King, vice-presedintele diviziei de electronice Samsung Uk a declarat despre noul produs: “ Evolution Kit este un concept cu adevărat inovator, care permite consumatorilor să se bucure de cele mai noi funcții și servicii în fiecare an, fără a fi nevoie să cumpere un televizor nou-nouț”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.