PMC a anunţat noua lor gamă SE de boxe, ce prezintă un design nou şi alte îmbunătăţiri faţă de modelele existente.

Alcătuită din 3 modele cu 3 căi,  IB2, MB2 şi BB5, gama SE promite îmbunătăţiri în ceea ce priveşte construcţia şi designul, la care se adaugă finisarile premium Rose şi Rich Macassar.

Incintele au suferit o redesenare semnificativă, cu întărituri adăugate în efortul de a reduce rezonanţa acestuia şi zgomotul, astfel dorind să producă un semnal muzical mai pur.

PMC afirmă de asemenea că au îmbunătăţit claritatea pe medii, precum şi modul în care se descurcă boxele pe notele cu atac rapid.

Peter Thomas, designerul principal şi fondator al PMC alături de Adrian Loader, afirmă despre noile modele: “Seria noastră “i” a avut parte de un succes fantastic în toată lumea, fiind realizată pe baza experienţei noastre din studiourile de înregistrări de a aduce reproducerea exactă a muzicii în casele tuturor iubitorilor de muzică.”

“Acum, împreună cu ediţiile SE, am îmbunătăţit performanţa acestor modele şi mai mult, astfel încât cei mai pătrunzători audiofili pot fi transpuşi în mijlocul muzicii lor şi o pot auzi ca şi cum ar fi în studioul de înregistrări. Alături de noile culori lacuite frumoase pe care le-am ales, boxele arată atât de extraordinar, pe cât se şi aud.”

Preţurile şi ziua lansării pentru boxele IB2 SE, MB2 SE şi BB5 SE urmează să fie anunţate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.