Purtatorul de cuvand al Nine Inch Nails, Trent Reznor, impreuna cu celelebrul star hip-hop Dr Dre, plănuieşte un serviciu muzical de streaming care să rivalizeze cu Spotify.

Intitulat Daisy, noul serviciu muzical este aşteptat să fie lansat la mijlocul anului curent, conform Billboard şi este dezvoltat de către compania de căşti a lui Dre, Beats by Dr Dre.

Ce diferenţiază Daisy de rivalii săi este faptul că se va baza mai puţin pe recomandările computerizate şi mai mult pe indiciile lăsate de utilizatorii umani referitor la anume muzică să cumpere.

“Există o anumită încredere în filtrele pe care te poţi baza”, a spus Reznor de curând lui New Yorker. “Este ca şi cum ai avea omul tău de încredere atunci când te duci într-un magazin care vinde discuri, om care cunoaşte ceea ce îţi place, dar de asemenea te poate îndruma către anumite căi pe care nu te-ai fi îndreptat în mod normal.”

“Ceea ce lipseşte este un serviciu care aduce un grad de filtrare inteligentă.”

Noul serviciu va combina sfaturile computerizate cu recomandările cunoscătorilor, cu intenţia de a deveni “platforma în care maşina şi omul interacţionează într-un mod mai intim.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.