Dali a lansat o nouă boxă activă fără fir, Dali Kubik Free.

Prezentată la ISE 2013 în Amsterdam, boxa Kubik Free se regăseşte în două modele, o boxă activă şi una pasivă, numită Kubik Free Xtra.

Aceasta înseamnă că poţi avea fie o singură boxă fără fir folosind modelul activ sau poţi avea un sistem 2.0 sau 2.1 prin adăugarea boxei conduse şi a oricărui subwoofer activ.

Boxele folosesc aptX Bluetooth 3.0 pentru a rula muzică, având şi o intrare optică digitală pentru a prelua semnal audio de la televizor sau de la alt dispozitiv, precum şi o intrare USB pentru a încărca dispozitivele portabile sau pentru a rula conţinut de pe PC, iPhone şi iPad.

889

Există şi conectivitate stereo standard prin RCA şi printr-o intrare de 3.5mm, astfel că este un produs destul de flexibil când vine vorba de a interacţiona cu diverse dispozitive.

Dali Kubik Free are un design de jur-împrejur, care promite să fie disponibil într-o varietate de culori, dintre care roşu, alb şi negru fiind deja confirmate la lansare.

Boxa activă pe două căi găzduieşte 2x5inch woofere conuri din fibră de lemn, 2x25mm tweetere cu vârf moale şi un amplificator digital capabil să furnizeze 100W la ieşire.

Preţurile urmează să fie confirmate, dar se pare că o pereche (formată dintr-o boxă activă şi una pasivă) va avea un preţ de vânzare de 1160€, modelul activ Kubik Free putând fi achiziţionat pentru aproximativ 812€.

Dali02

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.