Cel mai nou produs de la Audio Research este cd-playerul Reference CD9 CD, ce urmeaza sa ajuns in europa incepand cu luna Martie la un pret de 13.500 Euro.

Sprijinit de succesul modelului Reference CD8, noul model combina un DAC de inalta rezolutie cu un cd-transport. Reference CD9 suporta fisiere de pana la 24-bit/192kHz pe toate intrarile, ofera upsampling atat pentru CD cat si pentru intrarile digitale si beneficiaza de aportul mai multor filtre digitale selectabile.

Audio_Research_Reference_CD9

Patru intrari digitale sunt disponibile — RCA, AES/EBU, toslink si USB – iar unitatea optica este Philips PRO2R, despre care cei de la Audio Research spun ca in continuare reprezinta cel mai bun mecanism CD disponibil.

Patru DAC-chipuri de 24 de biti sunt utilizate in mod mono, impreuna cu  doua oscilatoare master, unul responsabil de ratele de esantionare 44.1/88.2/176.4 iar cel de-al doilea pentru 48/96/192kHz.

Dupa cum ne asteptam de la Audio Research, Reference CD9 are sectiunea analogica bazata pe lampi, fiind folosite patru 6H30 triode-duble, iar pentru sursa de alimentare sunt utilizate lampile 6550WE si 6H30.

Nici un cd-player nu este complet fara o conectica corespunzatoare iar la Reference CD9 avem iesiri digitale AES/EBU si BNC si iesiri analogice RCA si XLR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.