Australienii de la Burson au anuntat oficial cu putin timp in urma lansarea amplificatorului de putere Timekeeper. De cand vechea serie P de amplificatoare pentru boxe Burson a fost scoasa din productie, inginerii de la antipozi lucreaza la acest produs, considerat de ei ca fiind o piatra de temelie in noua tendinta computer-audiofila.

Timekeeper va avea exact aceleasi dimensiuni ca si Conductor, oferind o solutie de calitate foarte buna intr-un format extrem de compact, construit fara compromisuri. Pentru cei care au nevoie de mai mult de 80W in 8 ohmi cat ofera Timekeeper in varianta standard exista posibilitatea de a apela la o configuratie de tip bridge, cu doua aparate lucrand simultan, puterea astfel obtinuta fiind impresionanta: 240W in 8ohmi. O asemenea putere este mai mult decat suficienta si pentru cele mai dificile boxe, cei de la Burson oferind astfel un produs ce va fi greu de concurat.

Untitled

Conexiunea la preamplificator poate fi RCA sau XLR, Timekeeper fiind unul dintre foarte putinele amplificatoare de putere de tip bridge ce ofera ambele variante.

Grija cu care a fost proiectat si contruit Timekeeper se vede si din calitate constructiei, acolo unde au fost utilizate componente de cea mai buna calitate. Condensatori Elna Slimic, Elna for audio, rezistente Dale, transformator toroidal custom, carcasa din aluminiu masiv, toate acestea promit un sunet la cel mai inalt nivel, o prezenta eleganta in camera de auditie si o fiabilitate sporita in timp.

Timekeeper4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.