Concursul nostru a ajuns la final si saptamana viitoare cei trei norocosi castigatori vor intra in posesia premiilor oferite de Sony Romania. Cu aceasta ocazie le multumim inca o data pentru amabilitate, sunt convins ca viitorii propietari  se vor bucura de ele cu cea mai mare placere de castile MDR-V55 sau ZX300

Inainte de a anunta castigatorii sa amintim si cateva date statistice. La concurs s-au inscris 66 de participanti, iar dintre acestia 54 au raspuns corect la toate intrebarile. Intrebarea la care s-a gresit cel mai frecvent a fost cea legata de data la care a luat nastere corporatia Sony, urmata de cea legata de puterea castilor. Fiecare participant a fost inscris intr-un tabel si i-a fost asociat un numar. Un fapt interesant este ca primul numar ales de programul de generare a fost asociat unui participant ce nu a avut un raspuns corect si a pierdut sansa de a castiga o pereche de casti Sony MDR-V55.

Castigatorii sunt:

1. Nedelea Viorel Cosmin – Sony MDR-V55

2. Virgil Grecu – Sony MDR-V55

3. Mejeriu Razvan – Sony ZX300

Raspunsurile corecte au fost:

  1. In ce an a fost fondata corporatia Sony? (1946)
  2. Noile casti Sony MDR 1RBT pot fi sincronizate foarte usor cu smartphone-ul, fara parole de acces sau alte operatiuni. Cum se numeste tehnologia prin care se sincronizeaza acestea? (NFC)
  3. Ce lungime are cablul castilor MDR V55? (1.2 m)
  4.  Ce putere au castile Sony MDR XB910 cu tehnologie Direct Vibe? (3000 mW)
  5.  Ce dimensiune au difuzoarele castilor MDR V55? (40mm)

Felicitari castigatorilor si stati cu ochii pe noi, mai urmeaza si alte premii.

DSC_0531

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.