O idee geniala si simpla in acelasi timp merita semnalata cu cea mai mare seriozitate, tocmai pentru ca astfel de idei sunt rare. Asa este si cea care a dus la produsul despre care vreau sa va vorbesc azi, MicFlip 2, primul cablu USB-micro USB reversibil la ambele capete. WOW!, asta e ceva, fara nici un fel de exagerare. Sa ridice mana sus cine nu s-a chinuit niciodata sa introduca o mufa USB si aceasta nu intra pt ca…era invers. Nimeni? Stiam eu 🙂

winngear-reversible-cable-1

winngear-reversible-cable-1-6

MicFlip 2 este urmasul originalului MicFlip, cele doua diferind prin culoare (prima versiune era alba, modelul nou este rosu) si prin faptul ca noul model este reversibil si USB-ul standard (type-a), nu doar mufa micro-usb. Cablul in sine este de calitate ireprosabila, conectorii sunt din aluminiu, iar partea care face contact beneficiaza de tratament anticoroziv. Nailonul care acopera cablul il face foarte rezistent, previne rasucirea, iar culoare rosie atrage privirea ca un magnet, este un cablu frumos. Ceea ce este surprinzator la acest cablu este simplitatea ideii in sine, iti vine sa-ti dai o palma peste frunte si sa te gandesti cum de au trebuit sa treaca 20 de ani ca sa ajungem aici. Da, functioneaza minunat, am cateva aparate care se incarca si transfera date printr-un astfel de cablu, iar MicFlip 2 imi face viata mai usoare. Felicitari cablule!

winngear-reversible-cable-1-8

winngear-1

Cablul este disponibil pentru comanda pe site-ul celor de la WinnerGear si costa 20$ pentru lungimea de 2m. Foarte bun si filmuletul de prezentare, inspirat si amuzant:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.