Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de existenta, Cambridge Audio au ridicat stacheta calitatii cu noua gama HighEnd Edge.

Gama Edge a fost denumita asa pentru a onora contributia profesorului Gordon Edge, unul dintre fondatorii marcii si creatorul primului produs Cambridge Audio, amplificatorul P40.

Gama este este constituita momentan din trei produse: amplificatorul integrat Edge A (5000 Euro), streamerul-preamplificator Edge NQ (3800 Euro, 100w in 8ohmi) si amplificatorul de putere Edge W (2900 Euro, 100w in 8 ohmi).

Noile produse vor fi disponibile din Iunie 2018, dar avem informatii ca le vom putea vedea prezentate si la Munchen High-End Audio show in luna Mai.

 

 

1 COMENTARIU

  1. salut.
    am descoperit prea târziu acest site se pare. nu am fost interesat de domeniul hi-fi până acum și se pare că nu prea există oameni pasionați, ca tine, care să îți creeze o idee despre ce cauți… am citit toate articolele de pe site ul ăsta și mi-ar fi plăcut să văd și alte review uri, mai actuale. felicitări pentru toate cunoștințele și articolele postate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.