Monitor Audio has launched the second-generation version of its compact 5.1 home cinema speaker package, MASS – good news for those seeking domestically friendly surround sound, no doubt.

Monitor Audio sunt foarte aproape sa lanseze noua generatie a compactelor MASS – un sistem ideal pentru ce care-si doresc un pachet 5.1 discret, dar de calitate si cu un pret prietenos.

In ciuda dimensiunilor minimaliste, satelitii sunt pe doua cai, cu difuzor de medii/joase de 9cm, pozitionat deasupra unui tweeter cu dom din matase de 19mm.

In acelasi timp, subwooferul MASS este dotat cu un difuzor de 20cm din acelasi material Metal Matrix Polymer utilizat si la difuzorul de medii/joase din sateliti si are integrat un amplificator in clasa D de 120w.

 

The cabinet construction sandwiches a core MDF ring between two glass fibre reinforced ABS halves for optimum rigidity, designed to reduce unwanted vibrations. They’re finished in Monitor Audio’s custom-weave cloth finish, which have been exclusively developed to not only look luxurious but also be acoustically transparent.

Subwooferul este proiectat in asa fel incat sa se potriveasca perfect sonic cu satelitii sistemului si contine in plus un procesor de sunet cu presatari (Muzica, Filme si Impact) pentru o experienta personalizata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.