Sony au anuntat patru noi micro-sisteme hi-fi din seria G, doua dintre ele avand incorporata functii de wi-fi si streaming.
Sistemele din Seria G sunt de tip one-box, avand carcase din aluminiu masiv iar cotrollerele cu potentiometru ii oferta un design retro. Boxele incluse in sistem sunt de tip bookshelf de dimensiuni compate iar finisarea este piano black.


CMT-G2BNiP este varianta de top, fiind dotata in standard cu conexiune wi-fi pentru streaming audio din reteaua locala, DAB radio si mufa USB pentru device-uri Apple sau memory stick-uri. Modelul imediat inferior CMT-G2NiP este dotat similar lipsind din dotari doar tunnerul DAB. In cazul in care nu doriti streaming audio, CMT-G1BiP vine dotat cu USB, DAB si FM/AM. Cea mai accesibila varianta o reprezinta CMT-G1iP, model avand aceleasi dotari ca de la CMT-G1BiP cu exceptia tunnerului DAB.
Sony nu a precizat o data exacta la care noile produse se vor gasi in magazine.

10 COMENTARII

  1. arata foarte bine, spectaculos as putea spune… designul retro este formidabil si cred ca nici la sunet nu se fac de poveste. mi-as dori un astfel de sistem!

  2. He he! Iata ca aparut pe site. Noroc ca am primit pe mail o notificare. Pe 15 cica e in magazine. Faina „scula” pe dinafara. Is curios ce poate scoate dinauntru. Oricum poate aflam mai multe prin intermediul vostru. Bafta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.