Audio Technica este una dintre companiile care au inteles ca piata smatphone-urilor nu inseamna numai produsele Apple. In cadrul IFA 2011, au lansat o noua gama de casti cu controller pe fir si microfon, dedicate atat utilizatorilor de terminale Android cat si posesorilor de iPhone.

Gama in-ear ATH-CK400, include design dedicat Apple si Sony Ericsson Xperia si o editie speciala Android-friendly. Pentru cei care prefera castile clasice, de tip earbuds, a fost lansata gama ATH-C505, disponibila in aceleasi trei variante si intr-o gama extinsa de culori.

O alta gama care a suferit modificari in oferta celor de la Audio Technica este Solid Bass. Aceasta ramane dedicata in primul rand utilizatorilor iPhone/iPod/iPad, avand controller pe fir pentru portabilele Apple, oferind utilizatorilor un sunet bogat cu o extensie foarte buna pe bass – dupa cum sugereaza si denumirea.

ATH-CKS55 –  inlocuitoarea lui CKS550 – are un nou look high-tech ce imita aluminiul, in timp ce fanii castilor mai clasice se pot bucura de modelul Audio-Technica ATH-WS55, disponibile in variantele alb, negru sau rosu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.