AKG au prezentat in cadrul IFA 2011, ceea ce ei sustin a fi cea mai mica pereche de casti din lume cu trei cai.
K3003 este noul varf de lance din gama in-ear AKG, acestea adresandu-se „celor care doresc ce este mai bun in tehnologia de ultima ora, pentru a-si imbunatatii calitatea auditiei„.
K3003 sunt lucrate manual, fiecare pereche fiind testata indelung dupa procesul de fabricatie, ulterior primeste o serie individuala, inainte de a fi impachetata intr-o gentuta personalizata din piele. Castile sunt bazate pe noul driver cu tehnologie hibrida, acesta fiind acoperit de o carcasa din otel inoxidabil. Cablul este unul de calitate foarte buna si include un controller cu butoane de volum si microfon.

Cei de la AKG sustin ca noile K3003 vor stabili ” a new benchmark in audio earphone quality„, acesta oferind o experienta sonora similara cu aceea din mijlocul unui concert Live. Acesta experienta este obtinuta cu ajutorul combinatiei unice intre driverii dinamici si armaturi.
Specificatiile tehnice sunt extrem de promitatoare, K3003 avand un raspuns in frecventa de 10Hz-30kHz, impedanta este 8ohmi si un maximum power input de 15mW. Greutate castilor este una minuscula, avand numai 12grame (fara cablu). In pachet mai exista trei perechi de dopuri siliconice cu dimensiuni diferite si un adaptor pentru mufele de avion.
AKG K3003 au un pret recomandat de 1200 Euro si vor fi disponibile incepand cu aceasta toamna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.