Din Norvegia primim vesti interesante, specialistul high-end Electrocompaniet a prezentat cea mai noua creatie a sa, EMP2, un player BluRay 3D capabil de network streaming.

Pentru 2900 Euro clientii primesc un player capabil sa reproduca continut video 2D si 3D si sa citeasca discuri BluRay, CD/SACD si DVD/DVD-Audio. Conexiunea cu reteaua locala poate fi facuta cu fir sau wireless, existand posibilitatea de streaming prin conexiunea Wi-Fi.

Conectica este una de top, aparatul fiind dotat cu doua HDMI-out 1.4a, iesiri compozit si component video in timp ce pantru partea semnalul audio exista iesiri analogice multicanal 7.1 si stereo balansate. La capitolul intrari, trebuie sa notam conexiuni USB 2.0 si eSata, pentru un transfer rapid de date cu medii de stocare portabile.

De calitatea imaginilor se ocupa Qdeo, noul procesor video de la Marvell responsabil si de upscaling-ul DVD-urilor, in timp ce redarea SACD-urilor in ambele formate, stereo si multicanal, este transmisa direct catre convertorul digital-to-analog.

Electrocompaniet EMP2 face upsampling la semnalul PCM audio in 192kHz/24-bit inainte de conversie, iar player-ul foloseste PCB-uri separata pentru iesirile SE si XLR (single-ended si balansate).

Electrocompaniet EMP2 este oferit intr-o traditionala carcasa negru glossy, clientii putand opta pentru detalii aurii sau argintii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.