ND5 XS va completa actuala gama Naim, fiind plasat din punct de vedere al pretului sub modelul NDX si va fi comercializat pentru aproximativ 2300 Euro. Din punct de vedere al design-ului, se integreaza perfect in seria XS, avand acelasi aspect sobru si minimalist. Este de asemenea primul network player Naim capabil sa proceseze material 192kHz/24-bit in mod nativ, compania britanica  anuntand un viitor up-date pentru modelele Uniti si NDX, in urma caruia si acesta vor primi suport pentru acest format. La inceputul lui 2012, se anunta si un important upgrade de firmware, care va implementa functia AirPlay in toate playerele de retea Naim.

Naim ND5 XS se poate conecta la reteaua locala wireless sau cu fir, fiind capabil sa faca streaming audio de pe internet (inclusiv radio internet) sau direct dintr-un server NAS sau PC. ND5 XS este dotat si cu trei intrari digitale pentru surse externe aflate pe partea din spate  si o mufa USB pozitionata pe panoul frontal, dedicata conectarii memoriilor portabile sau iPhone/iPod. ND5 XS ofera suport nativ pentru majoritatea formatelor audio existente, fiind capabil sa redea fisiere  WAV, FLAC, AIFF, AAC, WMA, Ogg Vorbis sau MP3.

Similar modelului NDX, noul model poate fi imbunatatit prin adaugarea unei surse externe (XPS sau 555PS), a unui Naim DAC sau a unui modul de radio tunner, pentru compatibilitate cu posturi FM/DAB. Anul viitor Naim au anuntat ca vor lansa si o sursa externa cu profil slim, special create pentru ND5 XS, aceasta urmand sa se numeasca XP5 XS si urmand sa aiba un pret retail de aproximativ  1700 Euro.

ND5 XS poate fi comandat folosind butoanele de pe panoul frontal si telecomanda din pachet sau exista posibilitatea de a utiliza aplicatia gratuita n-Stream pentru iPhone, iPod Touch sau iPad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.