In aceste zile se desfasoara  “Sound and Vision, The Bristol Show”, una dintre cele mai mari expozitii de profil din Europa. Producatori de renume cum sunt  Spendor, Wharfedale, Cyrus sau Cabasse, ca sa enumar doar cativa dintre ei, isi prezinta ultimele creatii in cadrul evenimentului organizat la “Marriott City Centre Hotel”.

In cele ce urmeaza, va informam de la fata locului despre cele mai importante lansari. Ne cerem scuze anticipat pentru calitatea unora dintre poze, este un eveniment deschis publicului larg si fotografierea multor obiective s-a dovedit dificila.

Cei de  la Wharfedale a venit la Bristol cu Jade, cea mai noua serie de produse din gama britanicilor. Linia de produse Wharfedale Jade este compusa din doua boxe standfloor, doua boxe bookshelf, doua boxe centru si un subwoofer.  Preturile care se vehiculeaza pornesc de la 500-700 lire pentru bookshelf-uri (Jade 1 si 3) si ajung pana la 1500-2000 lire pentru masivele standfloor-uri Jade 5 si 7. Aceste preturi nu sunt confirmate oficial in acest moment de catre Wharfedale. Culorile disponibile sunt: black oak, vintage cherry, burgundy burr and piano black.

In standul celor de la Cabasse am putut urmari originalele  iO2, niste boxe-satelit de dimensiuni compacte si cu in design cat de poate de neobisnuit pentru publicul larg. Cunoscatorii marcii franceze stiu ca incintele de tip sfera sunt in trademark am casei, ,micutele iO2 fiind inspirate fara doar si poate din celebrele varfuri de gama  „La Sphere” si „L’Ocean” . Cabasse si-a prezentat boxele in configuratia 2.1 impreuna cu subwooferul Santorin 25, dar pot fi folosite si in sisteme multicanal pe standurile proprii sau montate pe perete.

In cadrul expozitiei de la Bristol, si-au facut debutul la nivel modial si ultimele modele lansate de Spendor. Inginerii marcii britanice au prezentat cu mandrie pentru prima data in public noile stanfloor-uri A3 si S3/5R2, varianta revizuita a celebrelor mini-monitoare S3/5R. Cei de la Spendor au caracterizat modelul A3 ca fiind „”an ultra-compact, high-performance floorstanding speaker”, tehnologia folosita fiind preluata de la binecunoscutele modele din gama  superiora  SA1 si A5. Culorile disponibile sunt light oak, dark walnut, cherry and black ash.

Update:

Fiind o expozitie pe „teren propriu” producatorii britanici s-au intrecut in lansari si refresh-uri ale gamelor existente.

Cyrus a prezentat in premiera in UK noua linie all-in-one hi-fi streaming system, compusa din varful de gama Stream XP si mai accesibilele Steam X si Steamline. Cu aceste noi produse Cyrus concureaza direct producatori ca  Naim (Uniti/UnitiQute) si Cambridge Audio (Sonata NP30) intr-un segment aflat in plina expansiune . Toate cele trei modele suporta WAV, FLAC, AAC, MP3, WMA, AIFF si fisiere high-resolution 24-bit/96Khz .

Cei de la Uniti Audio au prezentat „The Black Rock”, un model de monitoare de studio  bazate pe boxele Elac BS184  al caror review abia l-am publicat de cateva zile aici.

In continuare va las sa va delectati cu  fotografii facute la fata locului.

La sfarsitul acestui articol vreau sa-i multumesc maestrului Bobi Digitalle fara de care nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile.2 COMENTARII

  1. What a great web log. I spend hours on the net reading blogs, about tons of various subjects. I have to first of all give praise to whoever created your theme and second of all to you for writing what i can only describe as an fabulous article. I honestly believe there is a skill to writing articles that only very few posses and honestly you got it. The combining of demonstrative and upper-class content is by all odds super rare with the astronomic amount of blogs on the cyberspace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.