Cei de la Grado Labs au lansat PS500, cel mai nou model de casti din seria Professional. Producatorul din Brooklyn  sustine ca PS500 ofera un raport pret calitate nemaintalnit in gama castilor high-end, perfomatele sale fiind apropiate de cele ale varfului de gama PS1000, la un pret de trei ori mai mic.

PS500 beneficiaza de aceeasi c construcţie hibrida a modelului-pilot, cu interiorul cupelor fabricat manual din lemn de mahon „produs prin intermediul unui proces de tratare foarte complex” şi o carcasă exterioară prelucrata dintr-un aliaj de metal foarte dur

Tratamentul special aplicat si metoda de turnare a metalului ajuta la creşterea porozităţii acestuia, combinatia de aliaj metalic dur si lemn de mahon asigura un sunet foarte neutru, fara nici un fel de coloratura.

In procesul de fabricatie al castilor s-au folosit metale rare iar cablul beneficiaza de cel mai noi design al celor de la Grado. Compania sustine ce PS500 sunt „compacte, confortabile, deschise, dinamice, aproape complet lipsite de distorsiuni si cu o prestatie muzicala foarte aproapiata de cea a artistilor originali.”

PS500 vor fi disponibile la dealerii marcii incepand din aceasta luna, pretul anuntat fiind de 900 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.